De makelaar voor Groningen en omstreken!

Soon we will have an English site…

Specialisten in aankoopbegeleiding, verkoop en taxaties. Altijd een gratis waardebepaling of adviesgesprek.

Simon Dalsheim heeft al 10 jaar zijn eigen makelaarskantoor waarvan de laatste 5 jaar in de stad Groningen. Hij is begonnen in de regio en dus breed inzetbaar bij taxaties en verkoop van woningen. Bovendien is hij deskundige voor de rechtbank op het gebied van taxaties.Martin Hammega heeft de afgelopen jaren gewerkt voor een gerenommeerd familiebedrijf waar hij zich voornamelijk bezig hield met het aankopen en verkopen van alle soorten woonhuizen; van studentenwoningen in Groningen tot vrijstaande huizen in de provincie.

Wij zijn specialisten als het aankomt op aankoop, verkoop of taxatie van uw woning. Bekijkt u eens rustig de verschillende onderdelen van onze website. Wij doen ook bedrijfsonroerend goed, maar voor complexe vraagstukken zullen wij een gespecialiseerde makelaar bij het proces betrekken. Wij blijven echter uw aanspreekpunt.

Zoekt u een studentenpand in Groningen ? Wij hebben toegang tot een ruim pandenbestand en door ons uitgebreide netwerk kunnen wij soms ook panden vinden die niet op de grote sites vermeld staan. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden, of laat bij aanbod uw woonwensen achter voor gratis woningaanbod uit Groningen en omstreken.  Wij komen vaak in De Oosterpoort, De Korrewegwijk, De Hunze, Van Starkenborgh, Beijum, Ulgersmaborg en Lewenborg. Natuurlijk belt u ons ook als u in Gravenburg, Helpman, De Wijert, Vinkhuizen, Paddenpoel of één van de andere wijken van de stad woont !

 

 

 

In deze onzekere tijden zult u, als u uw huis wilt verkopen of een andere woning wilt aankopen, twijfels voelen: moet ik zelf mijn huis te koop zetten, moet ik toch een makelaar in de arm nemen, welke prijs is realistisch, hoe lang duurt het voor de woning verkocht is.

Een huis verkopen doet u niet zomaar. verkopen is een vak en juist in de huidige tijd kunnen wij als makelaar onze meerwaarde aan u bewijzen. Wij kennen het vak, beheersen de finesses van onderhandelen en één van onze sterke punten is het bereiken van de potentieel koper. Bij ons geen snelle praatjes of dure lease-autos; gewoon ouderwetse kwaliteit in een moderne jas. Wij doen alles in het belang van onze opdrachtgevers, ook al betekent dat dat we soms iemand moeten afraden om te kopen of verkopen. Maar ja, wij gaan niet voor de snelle deal, wij gaan voor de lange termijn en zien u graag over een aantal jaren terug !

Waarom neemt u niet de proef op de som ? Nodigt u ons eens uit voor een gratis waardebepaling. Dat kan worden uitgebreid met een gratis adviesgesprek. U hoeft echt niet meteen een opdracht te tekenen, dat doet u immers bij degene die u vertouwd ? Wij kunnen u uitleggen wat de voordelen en nadelen zijn van uw huis verkopen in deze tijd. Indien wij een prijs afgeven zullen we inzichtelijk maken hoe we tot die waarde komen; u kunt ons dus controleren.

Kortom: indien u een goede makelaardij of taxateur zoekt voor Groningen of omgeving: kies dan voor dé makelaardij van Groningen, Dalsheim Hammega makelaars en taxateurs. Dan haalt u bijna 15 jaar eraring in huis.